Byrådsmedlem Anni Grimm (løsgænger)

Byrådsmedlem Anni Grimm (løsgænger, opstillet af Dansk Folkeparti og efterfølgende medlem af Liberal Alliance i fire dage), der er formand for Børn- og ungeudvalget (tvangsudvalget) i Vejen Kommune og er pensioneret sygehjælper, er optaget på Den Sorte Liste.

Det er hun, fordi hun er tilhænger af tvangsbortadoptioner, hvor hun har medvirket til flere, og har udtalt følgende i TV 2's dokumentar "Hvem skal være min mor og far?" (udgivet den 29. april 2021):

»Vi hører jo om nogle forældre, hvor der bliver sagt: "De er simpelthen så kærlige". Jamen, det er de. Men det får de altså ikke en forældreevne af. Det er jo ikke et spørgsmål om at lege med dukker.«

Anni Grimm mener ligefrem, at "man skåner barnet for mange lidelser, hvis der hverken er kontakt eller samvær mellem barnet og de biologiske forældre."

Det har Anni Grimm sagt uden at forholde sig til den udbredte forråelse, afstumpethed og neuroticisme blandt mange socialrådgivere i kommunernes børne-, unge- og familieafdelinger, herunder handicapafdelinger.

Kommentarer